Om oss

25 års erfarenhet 

Vi är specialiserade på sprutisolering och erbjuder våra kunder energieffektiva, miljövänliga och kostnadsbesparande lösningar. Vårt företag har över 25 års erfarenhet inom branschen och vi sätter kvalitet och pålitlighet i främsta rummet. Med hjälp av Huntsman Building produkter kan vi garantera att våra tjänster håller högsta standard och prestanda. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en garanti på 25 år, vilket visar på vår förtroende för våra produkter och utförande.

Miljön och kundnöjdheten är centrala delar av vår företagsfilosofi. Som ett ansvarsfullt företag strävar vi alltid efter att minska vår påverkan på miljön och bidra till en hållbar framtid. Vi använder återvunnen plast och sojabönor i vårt material för att minska vårt koldioxidavtryck och främja cirkulär ekonomi. Genom att välja oss som din isoleringsleverantör kan du vara säker på att du bidrar till att minska miljöpåverkan och främja hållbarhet.

Nöjda kunder

Vår viktigaste målsättning är att ha nöjda kunder. Vi förstår att varje kund har unika behov när det gäller isolering, och därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar. Vårt team av experter arbetar nära kunderna för att förstå deras krav och mål. Vi tar oss tid att lyssna och ge råd för att säkerställa att våra kunder får de bästa möjliga isoleringslösningarna för deras specifika behov.

Vårt engagemang för miljön och kundnöjdhet är vad som skiljer oss från konkurrenterna. Vi kombinerar högkvalitativ sprutisolering med hållbarhet och skapar därigenom en vinnande kombination. Välj oss som din isoleringspartner och låt oss tillsammans bygga en energieffektiv, miljövänlig och kostnadsbesparande framtid.

Komplett Isolering Sverige AB

Email Mikael Eriksson (Säljare)

Email Ammar Elhousami (VD)

Telefon Mikael Eriksson (Säljare)

Telefon Ammar Elhousami (VD)

Besök oss

Oxelvägen 17
138 31 Älta

Behöver du hjälp eller vill boka en konsultation?

Det går att kontakta oss antingen genom att ringa eller boka en tid via vår webbplats. Genom att fylla i formuläret kommer vi att återkomma till dig inom kort med mer information om hur vi kan hjälpa till att förenkla ditt projekt. Med Komplett Isolering Sverige AB som partner behöver du inte oroa dig!